Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Noutati

Apa, drumurile și reabilitarea școlii – priorități pentru primarul comunei Râșca

Cu bun simț, oameni de calitate, harnici, muncitori – așa îi descrie primarul ing. Alin Abrudan pe locuitorii comunei Râșca, fără să facă vreo diferență între cei care l-au votat și cei care nu l-au votat. Prezent între ei, atent la nevoile lor, părtaș la bucuriile și supărările lor, primarul comunei Râșca rămâne hotărât în a-și ține promisiunile făcute în timpul campaniei electorale, în pofida faptului că râșcanii sunt, încă, „neglijați de forurile politice” și „dați la o parte de la tot ce ține de bani”.

Citeste tot articolul aici

Primarul comunei Râșca, Alin Abrudan: Sunt mândru de oamenii de la noi din comună

În comuna numită „Țara Cartofului”, actualul primar, ing. Alin  Florin Abrudan, este printre primii agricultori (dacă nu chiar primul!) care au renunțat la cultivarea cartofilor pentru a se dedica cultivării a… altceva. De ani buni, deja, zmeura de Râșca și, mai cu seamă aronia de Râșca au adus un plus de prestigiu nu doar primului cultivator, devenit exemplu de succes pentru producătorii din România, ci întregii comune, mulți „molipsindu-se” de hobby-ul acestuia și dezvoltând noi afaceri.

Citeste tot articolul aici

Pe-un picior de plai, pe-o gură de rai: Despre frumoasa localitate Rîșca, INTERVIU cu primarul Alin Abrudan

Rîșca este o comună incredibil de frumoasă din zona montană a Clujului, din Munții Apuseni, o comună cu oameni harnici care mereu și-au muncit pământul, produsele lor fiind renumite în tot Ardealul, un exemplu cunoscut fiind cartofii de Rîșca.

În ultimii ani, activitatea administrației locale a lăsat de dorit, unele situații generând chiar încetarea de drept înainte de termen a mandatului primarului.

De nouă luni, însă, un om de-al locului, Alin Abrudan, care cunoaște Rîșca cu toate frumusețile, bogățiile, problemele dar și restanțele administrative, schimbă în fiecare zi modalitatea în care primăria Rîșca se raportează la cetățeanurmărește oportunitățile de dezvoltare ale frumoasei așezări din Apuseni, scrie și depune proiecte pentru dezvoltarea comunei.

Apuseni Info i-a luat un interviu dlui Alin Abrudan, despre Rîșca și rîșcani, despre proiectele, problemele și oportunitățile comunei.

Apuseni Info: Sunteți primarul comunei Rîșca de mai puțin de un an. Care sunt principalele probleme cu care v-ați confruntat în aceste luni?

Citeste tot articolul aici