Skip to content Skip to left sidebar Skip to footer

Pe-un picior de plai, pe-o gură de rai: Despre frumoasa localitate Rîșca, INTERVIU cu primarul Alin Abrudan

Rîșca este o comună incredibil de frumoasă din zona montană a Clujului, din Munții Apuseni, o comună cu oameni harnici care mereu și-au muncit pământul, produsele lor fiind renumite în tot Ardealul, un exemplu cunoscut fiind cartofii de Rîșca.

În ultimii ani, activitatea administrației locale a lăsat de dorit, unele situații generând chiar încetarea de drept înainte de termen a mandatului primarului.

De nouă luni, însă, un om de-al locului, Alin Abrudan, care cunoaște Rîșca cu toate frumusețile, bogățiile, problemele dar și restanțele administrative, schimbă în fiecare zi modalitatea în care primăria Rîșca se raportează la cetățeanurmărește oportunitățile de dezvoltare ale frumoasei așezări din Apuseni, scrie și depune proiecte pentru dezvoltarea comunei.

Apuseni Info i-a luat un interviu dlui Alin Abrudan, despre Rîșca și rîșcani, despre proiectele, problemele și oportunitățile comunei.

Apuseni Info: Sunteți primarul comunei Rîșca de mai puțin de un an. Care sunt principalele probleme cu care v-ați confruntat în aceste luni?

Citeste tot articolul aici

0 Comments

There are no comments yet

Leave a comment

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.